Сумські прикордонники долучилися до проведення Тижня безпеки дорожнього руху

18.05.2021

З 17 до 23 травня 2021 року в Україні відповідно до Резолюції ООН «Підвищення безпеки дорожнього руху у всьому світі» заплановано проведення першого етапу Тижня безпеки дорожнього руху.

Даний етап покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їх подолання.

Наразі в Сумському прикордонному загоні із залученням працівників Національної поліції організовано проведення заходів з персоналом, під час яких охоронцям кордону доводиться загальна інформація про проведення першого етапу Тижня безпеки дорожнього руху, інформація про найбільш резонансні дорожньо-транспортні пригоди за участі прикордонників, випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння під впливом лікарських препаратів.

Також з водіями та власниками автотранспорту сплановано проведення додаткової інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо необхідності використання ременів безпеки, використання дитячих крісел, світлоповертальних елементів та загалом дотримання Правил дорожнього руху всіма учасниками дорожнього руху.

Окрему увагу приділено питанню навчання водіїв та інших учасників дорожнього руху навичкам надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: