У Білопіллі жінка вдарила поліцейського

18.05.2021

Співробітники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 (м. Білопілля), вдень, здійснюючи патрулювання населеного пункту, на одній з вулиць Білопілля помітили автомобіль ВАЗ-2105, який стояв по центру проїзної частини з включеними аварійними вогнями. Плануючи з’ясувати, що ж сталося, і запропонувати допомогу, автомобіль поліції зупинився неподалік.

Підійшовши до ВАЗівки, поліцейські побачили, що за її кермом знаходиться підліток, якому на вигляд років п’ятнадцять, та кілька пасажирів у салоні. На запитання поліцейських, чому неповнолітній керує автомобілем, на його захист, відразу ж стали дорослі пасажири. Жінки й чоловіки, що вийшли з машини, весь час намагалися відволікти увагу правоохоронців від неповнолітнього водія, вели себе агресивно, ображали та смикали за одяг. А старша, 56-річна жінка, як виявилося потім, бабуся водія, ще й спричинила удар кулаком.

Під шумок п’ятнадцятирічний керманич з місця події втік, а поліцейському, аби втихомирити його дорослих «захисників», яких назбиралося не менше восьми осіб, довелося застосувати спецзасоби.

Слідчі кваліфікували дії жінки за ч. 2 ст. 345 «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків» Кримінального кодексу України. Покаранням за скоєне може стати позбавлення волі на строк до п’яти років. Особи всіх інших фігурантів конфлікту поліцією встановлені.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: