Сумська міськрада затвердила старост чотирьох округів

19.05.2021

На сесії Сумської міськради депутати розглянули і затвердили кандидатури старост у декількох старостинських округах, які примкнули до Сумської громади.

Депутати віддали свої голоси за таких кандидатів: староста Стецьківського округу – Ігор Дворниченко, Битицького округу – Артем Янченко, В.-Чернеччинського округу – Олена Сітало, Піщанського округу – Микола Саченко.

Без скандалу не обійшлося. Представник громади Битиці заявила, що села округу – за іншого кандидата – Івана Протаса. Катерина Устименко, мешканка Битиці: «У січні у нас були зібрані підписи щодо кандидатури в старости, і більшістю голосів був запропонований Іван Вікторович Протас. Його дані були передані в міськраду і головам фракцій. У лютому ми провели загальні збори по кандидатурі, на яких були присутні представники всіх фракцій міськради. Там також 90% присутніх віддали голоси за Івана Протаса. Нам потрібна людина, до якої ми можемо звернутися в будь-який момент, яка знає наші села і наші потреби. Прошу проголосувати за кандидата, якого вибрали наші жителі, а не за того, кого хочете поставити ви».

Однак народні обранці не прислухалися до думки людей і проголосували за іншу кандидатуру.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: