«Сумигаз Збут» вигадав схему, як видурити в ямпільчан більше коштів?

20.05.2021

Ямпільські споживачі природнього газу, які є абонентами «Сумигаз Збуту», масово скаржаться на свавілля компанії, пише yampil.info.

Протягом лютого, березня і квітня споживачі вчасно і належним чином звітували про спожитий природній газ, але отримували платіжки із заниженими обсягами. Ямпільчани повідомляли про помилки, але газова компанія на них не реагувала аж до травня, коли вартість газу для населення різко зросла. Людей попередили, що різницю доведеться оплатити вже за новими цінами.

Скільки ямпільчан постраждало від цієї схеми, яка має ознаки шахрайства, – точно невідомо. До компанії вже звернулось щонайменше 60 абонентів, скільки наших земляків ще не помітили маніпуляцій з платіжками – покаже час.

Люди переконані, що мова йде не про технічний збій, а про умисні дії газопостачаючої компанії. Махінації газовиків коштуватимуть людям сотні гривень, які нараховані абсолютно незаконно. У той же час, ямпільчани не знають, куди скаржитись, адже газовики вже не раз демонстративно ігнорували їх права.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: