У Сумах завершився чемпіонат України з хокею на траві серед юнацьких команд

20.05.2021

У Сумах завершився чемпіонат України з хокею на траві серед юнацьких команд 2009-2010-го років народження. У турнірі брали участь команди з Сумської, Вінницької, Житомирської областей та Черкас.

Ігровий день 20 травня стартував матчами за п’яте-восьме місця. У підсумку сьоме та восьме місце посіли хлопці з сумської СДЮСШОР “Динамо” – перша та друга команди. На шостому завершили турнір вихованці КДЮСШ №1 зЧеркас, а на п’ятому – хлопці з калінівського “Авангарду”.

У матчі, у якому вирішувалась доля “бронзових” медалей, зустрілись команди Житомирської обласної спортшколи та спортшколи №1 Вінниці. Вперед у матчі виходила то одна, то друга команди. Але гра у підсумку завершилась внічию – 4:4. Житомиряни завершили чемпіонат на четвертому місці, а вінничани – на третьому, “бронзовому”.

“Хотілось би краще. Будемо прагнути, старатися. Дітки учаться. Взагалі, результатом не дуже задоволені, але будемо старатися краще”, – сказав після матчу тренер житомирської команди Євген Мокрецький.

“Я задоволений, що ми отримаємо медалі. Але я розраховував, що ми зіграємо краще”, – прокоментував результат тренер вінничан Олександр Кулаша.

В останньому матчі чемпіонату зустрілись перші команди груп “А” та “Б” – “Політехнік” з Коростеня та шосткинської спортшколи “Барса”. Перший тайм матчу з рахунком 4:1 виграли хлопці з Коростеня. Після перерви шосткинці забили ще один, але на це “політехніки” відповіли трьома голами. У підсумку 7:2 на користь команди з Коростеня, які і здобули “золоті” медалі турніру. У “Барси” – “срібло”.

“Фінальним результатом ми не задоволені. Але взагалі, весь турнір пройшов дуже добре. Ми розраховували потрапити у призову трійку. Завдання виконали”, – підсумував гру тренер “Барси” Ігор Яковенко.

Команда з Коростеня вже була чемпіонами восени 2020 року, розповів тренер Олександр Машталир. “Ми просто підтвердили, що ми вдруге стали першими. Задоволений, грала команда. Грали всі, старалися. Кожен в кожній грі окремо зробив те, що потрібно було зробити на полі”, – сказав він.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: