Нардеп Максим Гузенко: Будемо підсилювати Кабінет Міністрів професійними людьми

20.05.2021

На сьогоднішньому засіданні Верховної Ради обранці розглянули питання кадрових призначень у Кабміні. Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”).

“Особисто підтримав кандидатуру Віктора Ляшка на посаду міністра охорони здоров‘я, Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури, Олексія Любченка на посаду першого віцепрем’єр-міністра – міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Віктор Ляшко до цього був головним санітарним лікарем і заступником голови МОЗ. Своїм першим завданням на новій посаді ставить забезпечення українців вакцинами у перші сто днів роботи.

Александр Кубраков раніше обіймав посаду голови «Укравтодору». Серед пріоритетів назвав залізничний транспорт, зокрема стабілізацію фінансового стану «Укрзалізниці»: оптимізацію витрат, організацію прозорих і конкурентних закупівель. Окремо зауважив потребу в оновленні матеріально-технічної бази підприємства: нові потяги, колії та технології.

Олексій Любченко — економіст, останній рік очолював Державну податкову службу, де показав зріст надходжень до бюджету «без драконівських заходів». Завданням на новій посаді бачить зростання ВВП, робочих місць та економіки в цілому.

Будемо підсилювати Кабінет Міністрів професійними людьми, адже попереду багато викликів і в України, і в нашої Роменщини”, – написав Максим Гузенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: