На Сумщині горіла споруда з велосипедами і 300 кг зерна

21.05.2021

20 травня о 17:44 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарчій споруді вул. Партизанська в с. Нова Слобода, що на Путивльщині. Про пожежу повідомила сусідка, яка побачила дим та полум’я з-під покрівлі. На місце події було направлено відділення чергового караулу 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Нова Слобода.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю по всій площі, 2 велосипеди, бензопилу та 300 кг зерна. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташований житловий будинок. О 18:47 загоряння локалізували, а о 19:18 – ліквідували.

Схожий випадок мав місце і в м. Суми. О 18:02 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по проспекту Курський. Повідомлення надійшло від співвласника споруди, який побачив дим з-під покрівлі будівлі. На місце події було направлено черговий караул 1- ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогонь охопив покрівлю на площі до 20 кв. м та перекриття на площі до 5 кв. м. Існувала загроза поширення вогню на весь сарай. О 18:18 загоряння локалізували, а о 19:02 – повністю ліквідували.

Всього на гасіння двох пожеж було залучено 3 одиниці спеціальної техніки та 13 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 1 працівник місцевої пожежної команди с. Нова Слобода.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: