У Шостці за підтримки депутатів ОП-ЗЖ відбулися два спортивні турніри

23.05.2021

Одразу два спортивні турніри за підтримки депутатів від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ відбулися цими вихідними у Шостці: з греко-римської боротьби та футболу.

У змаганнях, які пройшли під гаслом «Діти проти тероризму» взяли участь команди Шосткинського ліцею-інтернату спортивного профілю, КДЮСШ «Барса», «Спорт для всіх» та «ШКІД».

Підтримати спортсменів і нагородити переможців з призами на спортивне свято завітали народні обранці від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ депутат Сумської обласної ради Володимир Пилипейко, депутати Шосткинської міської ради Микола Трофимець та Ярослав Корх.

«Ми переконані, що спорт – це організація корисного дозвілля для дітей та юнацтва, запорука здорового і успішного майбутнього покоління. Дякуємо юним спортсменам і тренерам за видовищні змагання, ініціативність, добру організацію турнірів і професійний розвиток спорту у місті!», – зазначив Володимир Пилипейко.

Разом з однопартійцями він пообіцяв і в подальшому сприяти розвитку спорту та підтримувати змагання у північному місті Сумщини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: