Житель Сумщини доводив у суді, що сів п’яним за кермо через полісменів

26.05.2021

Досить незвичну справу днями довелося розглядати Ямпільському районному суду. Незважаючи на цілий ряд доказів, які доводили факт керування транспортним засобом у нетверезому стані, чоловік вважав винними у скоєному правопорушенні саме працівників поліції.

Мешканець Свеси пояснив, що 1 березня у нього виник конфлікт із жінкою, з якою він спільно проживав, а тому він виліз на дах її будинку та мав намір там заночувати. Жінка викликала працівників поліції, які провели з ним бесіду про недопущення протиправної поведінки, вказали йому, що він має покинути дане домоволодіння та поїхали. Після чого він сів у свій автомобіль та виїхав з двору, проїхавши незначну відстань, був зупинений працівниками поліції.

Свесянин переконаний, що саме працівники поліції спонукали його сісти за кермо транспортного засобу тим, що вказали покинути домоволодіння. Більше того, чоловік вважав себе цілком тверезим, щоправда, це спростували огляди на стан алкогольного сп`яніння, які проводились на місці затримання та в Ямпільській лікарні.

Для з’ясування всіх обставин справи суду довелось заслухати відразу трьох свідків: як правоохоронців, так і працівників Ямпільської лікарні.

Незважаючи на доводи свесянина, суд визнав його винним і призначив йому 10 200 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік, пише yampil.info.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: