На Сумщині відбувся персональний розподіл здобувачів вищої освіти Сумської філії ХНУВС

27.05.2021

Сімдесят чотири курсанти, які навчаються за програмою «2 роки курсант – 1 рік слухач», з серпня поточного року нестимуть службу в Головних управліннях Національної поліції у Волинській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях та у м. Києві на посадах поліцейських, з них 60 – у підрозділах поліції Сумщини на посадах молодшого складу.

Захід проходив під головуванням начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Олександра Анохіна за участі директора Сумської філії Сергія Лукаша, заступника начальника управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Сумській області – начальника відділу комплектування Тамари Прокопенко, заступника директора – начальника відділу навчально-методичної роботи Сумської філії Катерини Науменко.

Голова та члени комісії привітали молодь із новим етапом у службовій діяльності, побажали успіхів у службі та акцентували увагу на дотриманні у своїй діяльності дисципліни та законності, сумлінному виконанні службових завдань та ввічливому ставленні до громадян.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: