У центрі Глухова чоловік відстрілював бродячих собак

28.05.2021

Характерний звук, що вилітає зі зброї, чули не тільки жителі центральної частини міста, а й за її межами. Хто і навіщо стріляв – з’ясували у місцевої жительки, яка в той момент перебувала поруч і стала свідком інциденту.

«В середу ввечері, о 19.30 я проходила по вул. Інститутській, як раптом чую – пролунав хлопок, – розповідає жінка. – Подивилась і побачила, як з вікна на першому поверсі висунувся чоловік зі зброєю і почав стріляти в бродячих собак, що бігають біля будинку!». За словами співрозмовниці, вона була настільки налякана тим, що відбувається, що навіть не наважилася зробити зауваження стрілку, аби той припинив це жахливе неподобство. Промовчав і інший очевидець – чоловік, який гуляв з маленькою дитиною. Він просто розвернувся і пішов із сином – від гріха подалі.

Новина про вечірню стрілянину миттєво облетіла Глухів, її бурхливо обговорювали в соцмережах.

Думки людей розійшлися: одні вважають, що, оскільки місцева влада ніяк не вирішує питання з безпритульними собаками, які голосно гавкають під вікнами і заважають жити, то народу нічого не залишається, окрім як боротися з ними своїми силами – шляхом відстрілу.

Інші, навпаки, побоюються, що сьогодні зброю використовували для відстрілу тварини, а завтра під вогонь потрапить людина.

Сам чоловік двері не відчиняє. Сусіди не впевнені, чи був він удома. Жінка, яка проживає з ним на одному сходовому майданчику, каже, що він рано йде на роботу, і застати його можна лише пізно ввечері. На питання, чи міг він стріляти в собак, мешканці відповіли – цілком, чоловік досить запальний. Самотній, проживає сам, ні з ким особливо не спілкується. До слова, ще одна мешканка двоповерхівки розповіла, що чула стрілянину, але – не тут і не вчора. «Оглушливі хлопки лунали з іншого кінця Глухова, але вони були такі виразні, що відразу було зрозуміло їх походження, – каже вона. – Ясно, що відстрілюють бродячих собак, набридли вже вони всім, по вулиці не пройдеш!».

Щиро сподіваємося, що в Глухові коли-небудь дійде справа до цієї серйозної проблеми. У тому числі й на те, що знайдеться більш гуманний спосіб впоратися з бездомними тваринами, ніж відстріл…

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: