У Глухові привели до ладу ливнівки, які не чистили півстоліття

30.05.2021

Як повідомив заступник міського голови Глухова Валерій Галустян, днями була проведена чистка зливової системи. Робота в даному напрямку не проводилася в місті півстоліття. Під час рясних дощів це стає проблемою, оскільки немає відводу води. Складність полягає і в тому, що глухівчани заповнюють труби побутовим сміттям. Так, колодязь, який розташований по вул. Шевченко в хокейній коробці, – очевидне тому підтвердження. Труба діаметром в метр і глибиною в зріст людини була повністю заповнена сміттям, передає hlukhiv.info.

«Люди кидають в ливнівку різні предмети, побутове сміття, чим перешкоджають відтоку води. Цього робити не можна, вода повинна йти. Звідси й інші проблеми», – коментує ситуацію Валерій Галустян.

Працівники київського підприємства, яке виграло тендер, під час виконання робіт зіткнулися з іншим завданням. Взявшись за чистку, вони виявили, що на перетині вул. Терещенко – Валова тривалий період часу вода йде під лотки зливової системи, а не по їх порожнині. На місце були викликані співробітники КП «Глухівський водоканал» з тим, щоб усунути порив.

Крім того, в Глухові була почищена зливова система по вул. Партизан Глухівщини.

Відповідно до тендерної документації, заявлена ​​сума в 100 тисяч гривень під час торгів була знижена до позначки в 76 тисяч.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
30.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині обстріляли 5 громад
30.04.2024 Найбільше диверсійно-розвідувальні групи фіксуються на Сумському напрямку — речник ДПСУ Демченко
30.04.2024 У Ромнах попрощаються із захисником Олександром Багметом
30.04.2024 На Сумщині було щонайменше два зіткнення з ДРГ
30.04.2024 У Шосткинській громаді триватиме робота з ремонту та благоустрою шкільних укриттів
30.04.2024 У Сумах за тиждень у перинатальному центрі Пресвятої Діви Марії народилось 25 дітей

Коментарі: