У Сумах капітально відремонтували 53 маршрутки

31.05.2021

Відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг продовжує посилено перевіряти приватний громадський транспорт на предмет дотримання карантинних обмежень та дотримання належного санітарно-технічного стану за дорученням міського голови Олександра Лисенка. Сьогодні, 31 травня, начальник відділу Сергій Яковенко розповів про проведену перевірку та її результати.

“За період з 24 по 28 травня членами тимчасової комісії з контролю за проведенням дезінфекції міського пасажирського транспорту проведені контрольні перевірки на дотримання перевізниками вимог карантинних обмежень на базах ТОВ «Престиж», ТОВ «Сумипастранс» та ФОП «Олійник». Перевізникам надані рекомендації щодо посилення контролю за перевезенням пасажирів. Працівники підприємств забезпечені дезінфекційними засобами, захисними медичними масками. Також був здійснений контроль проведення дезінфекції міського пасажирського транспорту на маршрутах  №2, №6, №19 , №52, №3, №4, №12, №20. Усього оглянуто 40 автобусів. Під час контролю встановлено, що дезінфекція салонів проводиться згідно з графіком”, – відзвітував Сергій Яковенко.

Також посадовець зазначив, що на минулому тижні перевіряли маршрутки на предмет дотримання належного санітарно-технічного стану. “З початку року приватними перевізниками проведені капремонти у 53 транспортних засобах, за останній місяць відремонтували 9 маршруток. Заплановано на майбутнє ще 40 одиниць транспорту. Також було перевірено 35 автобусів на 5 маршрутах на предмет дотримання карантинних правил. Представники поліції склали 10 протоколів на водіїв автобусів за порушення карантинних обмежень”, – доповів посадовець.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: