Чоловік вивалив гору будівельного сміття у заповідній зоні на Сумщині

31.05.2021

У суботу до журналістів звернулася стривожена жінка і розповіла про кричущий факт, що відбувається поруч з історичною пам’яткою – у районі Триумфальної арки в Глухові, через ворота якої колись їхала Катерина Друга.

Журналісти вирушили на місце і застали зненацька молодого чоловіка, який розвантажував з мікроавтобуса мішки і висипав їх вміст на траву поруч із річкою та мостом. І – з хлібним кіоском! Тобто людину не хвилювало навіть те, що це не безлюдне місце, а жваве. Сюди місцеві жителі приходять купувати хлібобулочні вироби, а крім того, дана дорога – єдиний шлях, щоб потрапити з околиць Веригіно, Синявки і Пенькозаводу в центр міста.

Чоловік спокійно собі скидав в купу те, що він вивіз сюди з власного будівництва: уламки цегли, бетонних конструкцій, цементні зліпки. Виявилося, під розбирання пішла стара споруда. На запитання, чи не мучить чоловіка совість за те, що вивалює все це в недозволеному місці, той зізнався: “Мучить. Саме через ці докори зараз же заводжу машину та їду. Навіть незважаючи на те, що салон ще сповнений мішків зі сміттям!” Чому вирішив викинути все це тут – відповісти не зміг. Зате злякано уточнив: “Це я тепер буду в газеті?”.

Журналісту чоловік не чинив опору і навіть дав сфотографувати авто. У тому числі й номер. Правоохоронцям не важко буде знайти порушника і змусити його прибрати за собою.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: