Водопостачання Ямполя припинене не буде

01.06.2021

ТОВ «Водолій БС» позичив кошти, щоб розрахуватися з боргами за електроенергію. Таким чином підприємству, що забезпечує Ямпіль водою, вдалось уникнути відключення, яке могло відбутися вже сьогодні. Про це повідомляє Шостка.INFO.

«ВЯмполі склалася непроста ситуація з водопостачанням. Селище обслуговує ТОВ «Водолій-БС», яке опинилося на межі банкрутства. Керівництво підприємства допускало навіть припинення водопостачання з 1 червня. Саме до цього терміну «Водолій-БС» мав погасити борги за електроенергію перед «Енера Суми».

З останньої розмови з очільником ямпільського водоканалу Віталієм Сахошко стало відомо, що небайдужий уродженець Ямполя Сергій Скорозвон позичив ТОВ «Водолій-БС» 80 тис. грн. Гроші вже надійшли на рахунок підприємства і ними розплатилися за електроенергію за останні 2 місяці. Тож підприємство продовжує працювати у звичному режимі та забезпечувати селище водою.

Однак Віталій Сахошко і надалі наполягає на коригуванні тарифу. Адже продовжують працювати за розцінками трирічної давнини. Обіцяні місцевою владою громадські слухання з приводу цього питання так і не відбулися. ТОВ «Водолій-БС» отримав від селищної ради лише відповідь на кількох сторінках, у якій підприємству відмовляють у перегляді тарифу», – зазначається у повідомленні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: