До Дня захисту дітей депутати від «За Майбутнє» Сумщини подарували дітям подорож до Менського зоопарку

01.06.2021

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей учні Шосткинської спеціальної загальноосвітньої школи № 10 отримали чудовий подарунок – екскурсію до Менського зоопарку, що в Чернігівській області України.

Ініціатором подорожі виступив депутат Сумської обласної ради від партії «За Майбутнє» Ігор КАШУК.

– Разом з колегами, депутатами міської, районної рад, думали, чим порадувати дітей, і вирішили, що яскраві емоції і спілкування з природою будуть гарним подарунком для школярів наприкінці напруженого навчального року. Ідею організації екскурсії до Менського зоопарку підтримав і народний депутат України Ігор МОЛОТОК. Коли побачив радісні обличчя дітей, які поспішали до екскурсійного автобусу, зрозумів, що подорож зацікавила, а коли переглянув світлини з екскурсії і почув відгуки, зрозумів, що подарунок прийшовся до душі. Щиро бажаю діточкам гарних канікул і втілення мрій. Нехай літо принесе багато радості, щастя, приємних вражень і нових друзів, – зазначив обласний депутат.

Подорож до Мени здійснили 45 школярів, яких супроводжували батьки та педагоги. Діти були у захваті екскурсії, адже більшість вперше побачили багатьох тварин та птахів на власні очі, а не в підручнику.

Варто зауважити, що Менський зоопарк – єдиний не лише на території України, але й країн СНД зоопарк, який розташований у районному центрі. На площі в 3,3 га утримують 140 видів та майже 1000 особин тварин. Ігор КАШУК зауважив, що депутати від партії «За Майбутнє» працюють над розробкою пізнавальних дитячих екскурсійних маршрутів, адже спільні подорожі не тільки допоможуть у навчанні, а й залишать яскраві спогади на все життя.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: