Відповів за “царя”: “Сумиобленерго” звинуватило “Шляхрембуд” у крадіжці електроенергії

01.06.2021

АТ “Сумиобленерго” опублікувало інформацію про те, що його працівники виявили зупинку приладу обліку електроенергії КП “Шляхрембуд”, нібито використовуючи високочастотний випромінювач – так звану “пушку” – комунальне підприємство здійснювало крадіжку електроенергії. При цьому керівник підприємства перешкоджав її виявленню.

“У березні на одному з комунальних підприємств Сумської міської ради сталася резонансна подія. У ході планової перевірки працівники АТ “Сумиобленерго” виявили зупинку приладу обліку електроенергії КП “Шляхрембуд”. Використовуючи високочастотний випромінювач – так звану “пушку” – комунальне підприємство здійснювало крадіжку електроенергії. При цьому керівник підприємства перешкоджав її виявленню.

За фактом крадіжки, зафіксованим фахівцями АТ “Сумиобленерго” та представниками правоохоронних органів, було складено акт про порушення та пред’явлено рахунок КП “Шляхрембуд” на оплату необлікованої електроенергії.

Зауважимо, що після виявлення працівниками АТ “Сумиобленерго” стороннього втручання в роботу розрахункового приладу обліку електроенергії КП “Шляхрембуд” та усунення вказаного порушення, споживання електричної енергії комунальним підприємством у квітні 2021 року збільшилося на 18 224 кВт*год., порівняно з аналогічним періодом минулого року”, – йдеться у повідомленні АТ “Сумиобленерго”.

Нагадаємо, днями директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера у Фейсбуці написав відвертий пост з приводу “всесильності” АТ «Сумиобленерго». На думку посадовця, енергетична компанія сьогодні є неприступною фортецею, а її керівник – царем, який робить, що йому завгодно, і сам вирішує, кого й коли підключати або відключати від мереж електропостачання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: