Для дітей Шостки організували феєричне свято

01.06.2021

Море усмішок, радості та позитиву сьогодні, в День захисту дітей, подарували дітворі депутат Сумської обласної ради Володимир Пилипейко та команда ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ. За доброю традицією свято проходить кожного року і цьогоріч відбулося вже вчетверте.

На майданчику біля ресторану «Орфей» дітлахів розважали веселі аніматори та ведмедик Тедді. Малюки із задоволенням змагалися у конкурсах, брали участь у веселих іграх та танцювальних флешмобах, стрибали та сміялися.

Усім бажаючим майстер аквагриму прикрашала малюнками личка. У окремій локації юні художники із задоволенням малювали.

У ще одній локації майстриня створювала фігурки з повітряних кульок та дарувала дітям.

Вражало дійство мильних бульбашок «Bubble show». Дітлахи із задоволенням спостерігали за створенням маленьких та великих мильних кульок, весело їх ловили.

Свято зібрало кілька сотень шосткинців з дітьми. До присутніх зі словами вітання звернувся депутат Сумської обласної ради Володимир Пилипейко:

– Дорогі діти! Вітаю вас з Міжнародним днем захисту дітей! Бажаю, щоб від сьогоднішнього свята ви отримали масу задоволень та приємних емоцій. Я і наша команда започаткували і вже четвертий рік поспіль проводимо це свято для вас, діти, для розвитку нашої громади, Сумщини, країни!

Приєдналися до вітань і депутати Шосткинської міської та районної рад від ОП-ЗЖ Анна Пилипейко, Ірина Шарамко, Виктор Калиновський, Анатолій Зебницкий, Наталія Шкут, Ірина Нікітина, Володимир Кушнірьов.

Протягом трьох годин малеча із задоволенням розважалася. А наприкінці свята усім роздавали подарунки та пригощали морозивом.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: