У клінічній лікарні Святого Пантелеймона запрацював кол-центр

02.06.2021

Очільник міста Олександр Лисенко разом із заступником міського голови Тамарою Іщенко, начальником управління охорони здоров’я Оленою Чумаченко та директором комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» Володимиром Поцелуєвим оглянули кол-центр, який спрямований на покращення поінформованості мешканців Сумської та сусідніх громад у питаннях отримання медичних послуг.

«Цей кол-центр надаватиме інформаційну підтримку, щоб покращити якість надання медичних послуг жителям нашої громади і Сумського району. Це допоможе покращити комунікацію між населенням і лікарями. Ми розуміємо потреби пацієнтів, потреби лікарні, тому будемо працювати у цьому напрямку», – сказав Олександр Лисенко.

Володимир Поцелуєв зазначив, що відкриття такого кол-центру викликане необхідністю, адже надходило багато звернень від мешканців і Сумської громади, і від жителів району. Зараз створено чотири робочих місця на базі реєстратури та два у приймальному відділенні. Вони працюватимуть цілодобово.

Мешканці Сум та Сумського району можуть безоплатно звертатися до кол-центру, коли хочуть отримати консультацію спеціаліста, записатися до лікаря, у випадку, коли необхідна госпіталізація.

Як зауважила начальник управління охорони здоров’я Олена Чумаченко, у Сумах це другий подібний кол-центр – перший розташований на базі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1». Вона додала, що є ідея в усіх лікувальних закладах впровадити таку ініціативу, адже це допомагає підвищити інформаційну доступність у питанні надання медичних послуг.

«Ми розуміємо необхідність обслуговування населення і Сумського району. Наша задача як міської влади полягає у налагодженні тісної співпраці і взаємодії із головами територіальних громад, які знаходяться поруч. Ми будемо орієнтувати мешканців району на те, що вони зможуть отримувати медичні послуги в нашому закладі. Кол-центр допомагає нам інформувати про ці послуги», – підсумувала Тамара Іщенко.

Окрім того, керівник громади повідомив, що зараз планується допомога лікарні у придбанні комп’ютерного томографа.

Звернутися до кол-центру можна за номером (0800)33-31-03.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: