Працівника агролісгоспу на Сумщині позбавили прав за керування у стані алкогольного сп’яніння

03.06.2021

В Ямполі на рік позбавили права керування водія, якого у стані алкогольного сп’яніння зупинили серединобудські правоохоронці. Крім того чоловік, який працює старшим майстром лісу Ямпільського агролісгоспу, заплатить 10 200 гривень штрафу, пише yampil.info.

Правопорушення було скоєно 5 березня близько 19:00 біля будинку 1 по вулиці Шкільна в смт Ямпіль. Чоловік, який керував транспортним засобом ВАЗ 2121, був зупинений працівниками Відділення поліції №1 (м. Середина – Буда) Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області. Як було встановлено, висновком за результатами медичного огляду в КНП «Ямпільська центральна районна лікарня», він знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Цікаве, що саме цього дня, але кількома годинами раніше, він представ перед судом за вчинення іншого адміністративного правопорушення – керування транспортним засобом без документів.

Водій п’ять разів не з’явився у суду, хоча був належним чином повідомлений про розгляд його справи. Тож справа була розглянута без його участі, тим більше, що доказів проти нього було зібрано достатньо.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: