Мер Сум знову обдурив виборців: обіцяний ремонт дороги не почався

03.06.2021

7 квітня мер Сум Олександр Лисенко у Фейсбуці повідомив, що «через 10 днів» розпочнуться роботи з будівництва дороги на вул. Івана Сірка, пише dancor.sumy.ua.

Йдеться про початок вулиці, ближче до р. Псел, де асфальтове покриття не доклали ще в незапам’ятні часи. Однак пройшло вже майже два місяці, а роботи не почалися. Про це повідомляє користувач Фейсбуку «Ужасно Повезло»: «Дворы и дорога на И. Сирка 2, 4, 10, находятся в ужасном состоянии. Уже практически три месяца (майже два – Ред.) прошло с момента как Александр Николаевич приходил сюда со стримом и говорил, что ремонт дороги будет начат через 10 дней. С того момента так ничего и не изменилось, никакой ремонт не начинался, признаков его нет. Вот только не понятно, к чему все эти пустые обещания? Ведь люди ждут и надеются, когда ситуация измениться в лучшую сторону».

У тому ж стрімі мер згадував про петиції від сумчан із цього питання і говорив, що петиція в будь-якому випадку буде розглянута і буде дана позитивна відповідь. Однак відповідь була дана департаментом 14 травня: «Грошей немає, але ви тримайтеся …». Таких петицій з 2017 року сумчани написали вже 6 штук, відповідь завжди одна й та ж…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: