Охтирчанин представлятиме Сумщину у фіналі фестивалю “Чорноморські ігри”

03.06.2021

Вперше за 18 років існування фестивалю “Чорноморські ігри” представник Сумщини пройшов до півфіналу та поїде на фінальну частину до Скадовська, що запланована на 20-22 серпня і буде присвячена 30-й річниці Незалежності України. Це гордість міста Охтирка, вихованець Лариси Крошки – Артем Котенко.

У нинішньому відборі брали участь конкурсанти відразу двох сезонів, оскільки минулого року фестиваль довелося перенести. І до того велика конкуренція стала вдвічі сильнішою. Визначати кращих було довірено багаторічним учасникам команди журі Чорноморських Ігор, до якої увійшли: Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Натела Чхартішвілі-Зацаринна (генеральний продюсер каналу М1), Олена Савінова (викладачка вокалу), Олена Мозгова (продюсерка), Віталій Дроздов (генеральний продюсер радіохолдингу ТАВР Медіа).

Також до оцінювання учасників приєдналися зірки: Олександр Пономарьов, TARABAROVA, Тарас Тополя, Оля Цибульська, М’ЯТА, Олексій Завгородній (Позитив), Злата Огнєвіч.

“Чорноморські Ігри стали великим мотиватором для дітей, тому що якщо подивитися історію фестивалю, то через нього пройшли і Тіна Кароль, і Юлія Саніна, і Іван Дорн, і Дзідзьо, і Настя Каменських, і Надя Дорофєєва та ще багато талановитих виконавців. Для дітей важливо бачити приклад українських мегазірок, які раніше на цій сцені були в їх статусі» – засновник Чорноморських Ігор Микола Баграєв.

Він також розкрив імена деяких зірок, які візьмуть участь в Чорноморських Іграх 2021: “Я дуже радий, що в цьому році намічається рекорд зіркових гостей фестивалю. Це близько 18 артистів, серед яких Олександр Пономарьов, Вєрка Сердючка, Монатік, Настя Каменських, Злата Огнєвіч, Тіна Кароль, Антитіла, БезОбмежень…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: