Суд відпустив сумського «потрошителя» з-під варти

03.06.2021

Сьогодні, 3 червня, Ковпаківський районний суд м. Суми  розглядав продовження строку тримання під вартою Володимира Сірика, який 9 травня увечері наніс більше 15 колото-різаних ножових ран депутату від партії «Слуга народу», президенту ФК «Суми» Геннадію Дем’яненку.  Кілька годин лікарі боролися за життя потерпілого на операційному столі.

Прокуратура наполягала на подальшому утриманні за гратами підозрюваного у скоєнні злочину, однак з незрозумілих причин, попри аргументи сторони обвинувачення, суд вирішив відпустити чоловіка під домашній арешт. При цьому психологічна експертиза не проводилася, тобто залишається під питанням психічний стан чоловіка, який раптово перетворився на «потрошителя». А якщо людина дійсно є вкрай неврівноваженою, то яких дій можна чекати від неї на волі?

Як стало відомо «Сумським дебатам», у суді Володимир Сірик навіть не зміг пояснити причину своєї поведінки, тобто так і невідомо, що саме підштовхнуло його вчинити замах на вбивство Геннадія Дем’яненка. «Різав і буду різати», – сказав сьогодні обвинувачений.

Нагадаємо, під час дискусії на політичну тему Геннадій Дем’яненко став на захист політики Володимира Зеленського, державного суверенітету та європейського курсу України. Це не просто не сподобалося Володимиру Сірику, а привело його в неконтрольований стан. Тому він дістав свого розкладного ножа і накинувся зі спини на Зе-депутата, нанісши численні поранення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: