Шосткинський медколедж передадуть у власність громади?

06.06.2021

24 травня на сайті Сумської обласної ради з’явилася публікація «Резерви наповнення місцевих бюджетів: тема зустрічі у Сумській обласній раді». У ній ідеться зокрема і про можливу долю Шосткинського медколеджу. Його за пропозицією обласної адміністрації рекомендують приєднати до КЗ СОР «Конотопський фаховий медичний коледж», залишивши відділення фармації в м. Шостка як філію останнього.

Також вирішено рекомендувати управлінню охорони здоров’я ОДА звернутися до Шосткинського міського голови щодо прийняття у власність громади медколеджу. Так в обласній раді планують «оптимізувати підприємства, установи та заклади, які підпорядковані управлінню охорони здоров’я обласної державної адміністрації».

У телефонній розмові директор Шосткинського медичного коледжу Ірина Будункова повідомила журналістам Шостка.INFO, що, крім цієї публікації, більше жодної офіційної інформації вона не отримувала. «Наш навчальний заклад працює у штатному режимі. Зараз ми здійснюємо підготовку до ліцензування нових спеціальностей та акредитації освітніх програм. На сьогодні регіональне замовлення не отримав жоден медичний коледж області», – сказала Ірина Будункова.

Тож питання створення у Шостці філії Конотопського медколеджу на сьогодні є відкритим.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: