У Сумах “Театр на Садовій” презентував молодіжну виставу

09.06.2021

7 червня в рамках Декади творчих звітів «Дарунок тобі, Україно!» студенти та викладачі відділу «Видовищно-театралізовані заходи» (голова циклової комісії – Г.З.Проців) презентували молодіжну виставу Ганни Устінової «Саня» на сцені обласного театру для дітей та юнацтва.

Кожного року унікальне студентське творче об’єднання «Театр на Садовій» при Сумському фаховому коледжі мистецтв і культури ім. Д.С.Бортнянського дарує поціновувачам театрального мистецтва свої вистави.

Цьогорічна п’єса підготовлена студентами ІІІ курсу режисерського відділу, художній керівник курсу та режисер вистави – О.М.Тищенко. Скул-сторі про дорослішання дітей та батьків видалася до вподоби не тільки старанним акторам-студентам, але і глядачам. Історія нерозділеного першого кохання, дорослішання і взаємовідносин у підлітковому віці викликала бурхливе обговорення і зацікавленість у публіки, а колектив виконавців отримав вдячні оплески.

Головні ролі у виставі зіграли – Анна Буднік, Артур Марющенко, Софія Наталуха та Максим Конопленко. Студенти вдало впоралися з образами та зуміли створити відповідну атмосферу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: