Оновлений ЦНАП у Шостці розпочав роботу у тестовому режимі

10.06.2021

Центр надання адміністративних послуг змінив прописку. Раніше він розташовувався по вул. Горького, 14 А, тепер – на Садовому бульварі, 14, в будівлі міськвиконкому, на першому поверсі.

Як розповів в. о. керівника ЦНАПу Євгеній Григорев, поки Центр працює в тестовому режимі. «За підтримки програми «U-LEAD з Європою» нами було отримано сучасне обладнання, за допомогою якого безпосередньо здійснюється прийом. Також встановлена система електронної черги, що значно покращило якість і швидкість прийому громадян», – каже він.

У Центрі надання адміністративних послуг працюють три зали, де проводиться прийом громадян. В одному надаються паспортні послуги, земельні. В іншому залі – соціальні послуги. Ще в одному залі будуть приймати державні реєстратори, передає shostka.info.

За словами Євгенія Григорева, мета роботи – концентрація максимальної кількості адміністративних послуг в Центрі, щоб людина не ходила по всьому місту, по десятках кабінетів. Він повідомив, що на сьогоднішній день ЦНАП здійснює прийом документів з деяких паспортних послуг, послуг з реєстрації місця проживання, соціальних послуг… Всього надається близько 50 адміністративних послуг. «На цьому зупинятися не збираємося. Плануємо закупівлю обладнання для оформлення паспортів громадянина України та громадянина України для виїзду за кордон»,- повідомив керівник.

Поки Центр надання адміністративних послуг працює за тимчасовим графіком у зв’язку з карантинними обмеженнями. Прийом громадян здійснюється в понеділок, середу і п’ятницю з 9.00 до 16.00 без перерви на обід. Надалі, при послабленні карантину, графік буде коригуватися.

Відзначимо, що в ЦНАП можуть звертатися мешканці не тільки Шостки, але і всієї Шосткинської громади (частина послуг надається безпосередньо в старостинських округах).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: