Випускник учнівського лісництва «Совенятко» став переможцем Всеукраїнського конкурсу

13.06.2021

Вихованці учнівського лісництва «Совенятко» Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів №11 неодноразово гідно представляли свою роботу на обласних та всеукраїнських рівнях, перемагали у різноманітних конкурсах, змаганнях, зльотах учнівських лісництв.

На шкільному святі Останнього дзвоника кращих з кращих вихованців лісництва за високі досягнення в роботі учнівського лісництва, за популяризацію наукових знань, творчий пошук, незгасаючий інтерес до лісової справи було нагороджено відзнаками від Державного підприємства «Роменське лісове господарство». Привітав «совеняток» головний лісничий ДП «Роменський лісгосп» Сергій Івашкін. повідомляє romny24.info.

«Серед нагороджених вихованка учнівського лісництва Дарія Курило, неодноразова переможиця чисельних конкурсів з написання науково-дослідницьких робіт з екології та лісівництва. А також цьогорічний випускник «Совенятка» Андрій Цімбота – переможець І Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт випускників учнівських лісництв», – написала у Фейсбуці директор Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів Вікторія Зеленська.

До речі, 18 червня Андрій запрошений на нагородження до Товариства лісівників України.

Адміністрація закладу вручила подяку ДП «Роменський лісгосп» за багаторічну співпрацю та підтримку підростаючого покоління.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: