Скільки сумчан із COVID-19 проходять стаціонарне лікування?

14.06.2021

Про це повідомила в. о. начальника управління охорони здоров’я Наталія КІПЕНКО.

Стаціонарне лікування у КНП «Клінічна лікарня № 5» наразі проходять 58 осіб (40 пацієнтів перебувають на кисневій підтримці, 10 – у відділенні інтенсивної терапії, четверо – підключені до апаратів ШВЛ), у КНП «Клінічна лікарня № 4» – один хворий, у КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» – 27 (двоє пацієнтів перебувають у відділенні інтенсивної терапії, один – підключений до апарата ШВЛ), у КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» – 19 дітей (троє хворих поміщені до відділення інтенсивної терапії, дихають самостійно).

У міських медичних закладів для дорослих хворих є 68 вільних ліжок (усі забезпечені киснем), для дітей – 53 (всі забезпечені киснем).

Ще 13 сумчан лікуються в КНП «Медичний клінічний центр інфекційних хвороб та дерматології імені З. Й. Красовицького» (двоє – у відділенні інтенсивної терапії, підключені до апаратів ШВЛ), 24 – у КНП «Сумський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни» (п’ятеро хворих перебувають у відділенні інтенсивної терапії, один – підключений до апарату ШВЛ), четверо – у КНП «Сумська обласна клінічна лікарня» (один хворий поміщений до відділення інтенсивної терапії).

Наразі на COVID-19 уже перехворіли 13,2% жителів міста – 34873 осіб.

Нагадаємо, станом на 14 червня на Сумщині – 77520 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. За минулу добу COVID-19 підтвердили у 9 осіб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: