Завод на Сумщині отримав велике замовлення: шукають додаткових працівників

14.06.2021

На минулому тижні ШКЗ «Імпульс» подав до Шосткинського центру зайнятості 30 вакансій за професіями слюсар, транспортувальник та пресувальник. Завод отримав велике замовлення, тому і шукають нових працівників. На наступному тижні ще з’являться нові вакансії, розповіла сьогодні, 14 червня, під час апаратної наради Людмила Кошик, директор Шосткинської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості, пише shostka.info.

«Також у базі вакансій Шосткинської міськрайонної філії є вакансії інженерів з договірною роботою, майстрів-механіків, кореспондентів, бухгалтерів», – додала вона.

З початку року на обліку у філії перебувало 3 075 безробітних. На сьогодні ця цифра становить 1 483. За 5 місяців Шосткинський центр зайнятості працевлаштував 639 жителів громади. За дорученням міського голови Миколи Ноги зараз працюють над залученням безробітних на громадські роботи у селах громади. Кошти на це виділять з місцевого бюджету. 12 старостатинських округів подали заявки з прізвищами людей, кого б вони хотіли бачити на громадських роботах. Організаційні питання мають вирішити протягом цього тижня, наголосив Микола Нога.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: