В оперативно-рятувальній службі Сумщини – поповнення

15.06.2021

14 червня в Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області відбувся кадровий розподіл цьогорічних випускників відомчих вищих навчальних закладів. На Сумщину прибули 15 лейтенантів служби цивільного захисту, які ще недавно були курсантами Національного університету цивільного захисту України (м. Харків), Львівського Державного університету безпеки життєдіяльності та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Сьогодні професія рятувальника – одна з найризикованіших в світі. Не кожен наважиться обрати життєвий шлях, пов’язаний з боротьбою із вогняною стихією та іншими небезпеками. Впродовж навчання, нинішні лейтенанти здобували теоретичні та практичні навички рятувальної справи. Сміливість, відвага, фізичне та психологічне загартування – такі основні якості поповнення Служби.

У відповідності до освітньо-кваліфікаційного рівня, наявності вакантних посад та побажань стосовно подальшого проходження служби, молоді фахівці були розподілені для практичної діяльності в пожежно-рятувальних підрозділах Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

Лейтенантів у присутності колективу привітав начальник Головного управління генерал- майор служби цивільного захисту Геннадій Борисович Волик. Зустріч пройшла в теплій, невимушеній атмосфері, оскільки відтепер молоді фахівці приєдналися до великої родини рятувальників Сумщини.

Геннадій Волик передав щирі слова вдячності батькам за виховання гідних громадян своєї

Батьківщини. Побажав лейтенантам міцного здоров`я, Божого захисту в благородній справі та з честю виконувати професійні обов’язки і підтримувати високий авторитет Служби порятунку. Завершилась зустріч фотографуванням на згадку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: