Ексзаммера Сум пропагує лідерів СС нацистської Німеччини

16.06.2021

Колишній заступник міського голови Сум Максим Галицький 15 червня відзначив день народження одного з лідерів СС нацистської Німеччини – бельгійського націоналіста, командира Дивізії СС «Валлонія»  Леона Дегреля. Пост, присвячений цій історичній персоналії, він розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці.

“15 червня 1906 року народився бельгійський націоналіст, командир Дивізії СС «Валлонія» та славетний лицар Нової Європи – Леон Дегрель.

“Європа чманіє. Чманіє скандалами. Чманіє егоїзмом. Чманіє своїм бунтом проти Небес. Чманіє від крові. […] Прогнила в моралі, занепала у вірі, збаламучена індивідуалізмом та фальшивою гордістю, позбавлена і доторку шляхетності, любові до Бога та людей, конаюча сучасна Європа чекає на останній подих, останні конвульсії свого тіла. Надходить час, коли виставлять усі рахунки. Наближається година, коли для порятунку світу постане потреба у ватазі героїв та святих, що візьмуть на себе справу нової Реконкісти.

«Революція душ», 1938 рік”, – написав ексзаммера Сум, додавши фото СС-івця у формі з нацистською символікою.

Нагадаємо, раніше Галицький відзначився нетерпимою заявою у соцмережах щодо проведення у Києві Маршу рівності. Він написав, що особам із ЛГБТ-спільноти місце у концтаборах. Через такі висловлювання прокуратура відкрила кримінальне провадження, а Сумська міська рада потрапила у гучний скандал.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: