У Шостці відбувся чемпіонат України зі спортивного радіоорієнтування

16.06.2021

Чемпіонат України зі спортивного радіоорієнтування відбувся у Шостці на Сумщині. Спортсмени змагалися в чотирьох видах програми. У змаганнях взяли участь близько 140 учасників з Сумської, Вінницької, Харківської, Хмельницької, Волинської, Донецької, Київської областей та Києва.

Сумчани, вихованці Максима Редьки, стали переможцями та призерами в різних вікових категоріях та здобули 26 медалей: 12 “золотих”, 9 “срібних” та 5 “бронзових”.

Анастасія Ковтун та Анна Пересадько здобули по три “золоті” та по одній “срібній” медалі. Дві “золоті” і дві “срібні” додала у скарбничку команди Сум Єлизавета Мирошниченко. Богдан Пасічник двічі виборов “золото” і ще раз “срібло”. Чемпіоном і віцечемпіоном став Михайло Тиханков. В активі Єгора Редьки дві “срібні” медалі та одна “бронзова”. Остап Дереколенко став тричі третім на чемпіонаті. Повний комплект медалей здобув Максим Редька.

Крім того, сумчани здобули ще дві “срібні” та чотири “бронзові” медалі. “Срібну” та “бронзову” нагороди здобув Олександр Чухненко, “срібну” – Анастасія Корнієнко (тренер Олександр Чухненко). Три “бронзові” собі в актив додали Нікіта Князєв, Арсеній Лінденбой та Динііл Іванчихин (тренер Зикова Лілія).

Шосткинці здобули три “срібні” та шість “бронзових” нагород, спортсмени з Кролевця – п’ять “золотих”, п’ять “срібних” та три “бронзові” медалі.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: