Чергові тактико-спеціальні навчання провели судові охоронці на Сумщині

17.06.2021

Навчання пройшли 16 червня на території спільного приміщення Зарічного та Сумського районних судів. Окрім самих охоронців Феміди у навчаннях взяли участь співробітники вибухотехнічної служби Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Основною метою цих навчань було визначено напрацювання практичних навичок в організації дій співробітників Служби судової охорони в різнотипових нештатних ситуаціях під час виконання службових завдань на об’єкті охорони.

Спочатку судові охоронці відпрацювали порядок дій у разі виникнення групових порушень громадського порядку у залі судового засідання, а далі відшліфували навички стримування натовпу агресивно налаштованих осіб.

На завершення навчань їх учасники прослухали змістовну лекцію фахівця вибухотехнічної служби Головного управління Національної поліції про різні типи вибухонебезпечних предметів та алгоритм дій в разі виявлення таких предметів на об’єкті охорони.

Варто додати, що подібні навчання проводяться з обов’язковим залученням представників інших силових та правоохоронних структур, що дає змогу налагодити механізм ефективної міжвідомчої взаємодії для забезпечення безпечного судочинства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
28.06.2024 У Сумах в районі Привокзальної зафіксували “дивні” опади
27.06.2024 Вночі та зранку на Сумщині обстріляли дві громади
27.06.2024 На прикордонні Сумщини пошкоджено критичну інфраструктуру
27.06.2024 У Сумах новостворений ліцей хочуть назвати на честь Герасима Кондратьєва
27.06.2024 У Сумах проводять відбір крафтових виробників
27.06.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів знищено приватне домоволодіння, пошкоджено вулики, приватну лазню, а також загинула домашня худоба

Коментарі: