Залишок невикористаної субсидії: як сумчанам його отримати?

17.06.2021

Департамент соцзахисту Сумської міської ТГ докладно інформує городян: після закінчення опалювального сезону залишки коштів на рахунку для виплати житлової субсидії, відображені на облікових записах одержувачів субсидії, які утворилися станом на 1 червня, будуть перераховуватися АТ «Ощадбанк» на поточні рахунки зазначених осіб, відкриті в АТ «Ощадбанк».

Тобто, якщо заявник отримував субсидію в безготівковій формі і якщо комунальні послуги в опалювальний період 2020-2021 років були на суму, меншу, ніж розмір субсидії, на кінець опалювального сезону на його акаунті в АТ «Ощадбанк» залишаться невикористані кошти субсидії.

Всі, хто користувався безготівковою формою субсидії в минулому опалювальному періоді, зможуть отримати відповідні кошти до 1 грудня 2021 року.

Тим, хто в АТ «Ощадбанк» відкрив рахунок, кошти надійдуть у червні 2021 року. В іншому випадку (якщо немає відкритого рахунку) необхідно звернутися в АТ «Ощадбанк» для його оформлення.

За отриманням інформації про наявність залишку зекономлених коштів або по їх перерахування та отримання – субсідіантам необхідно звертатися до відділень АТ «Ощадбанк» або за безкоштовним телефоном «гарячої лінії» АТ (0800 210-800).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: