У Сумах проходить міжнародний збір боксерів перед Олімпіадою у Токіо

17.06.2021

У Сумах тренувальний збір перед Олімпійськими іграми у Токіо проводять алжирські боксери. Базою для зборів Федерація боксу України обрала “Академію боксу Володимира Віннікова”.У тренуваннях також бере участь спортсмен з Норвегії та українські боксери.

“У нас сьогодні гості – олімпійська команда Алжиру, вісім олімпійських ліцензій, представники національної команди України, представники різних наших областей, боксер з Норвегії. У нас хороший міжнародний збір”, – розповів заслужений тренер України Володимир Вінніков.

Близько тижня у Сумах проводить збір перед Олімпіадою збірна команда з африканського континенту. Член Олімпійської команди Алжиру – Мохамед Фліссі. В активі боксера, який за команду своєї країни виступає з 2010 року, – два звання чемпіона Африки, “срібло” та “бронза” чемпіонатів світу, участь у двох Олімпіадах і ліцензія на участь у третій.

“Ми працювали з Володимиром Вінніковим перед Олімпійськими іграми 2016 року. Ми впевнені абсолютно у ньому, і я особисто впевнений. Впевнений, що він дасть підготовку до Олімпіади у Токіо”, – сказав спортсмен.

Його партнер по команді Мохамед Нумрі також розраховує, що збір допоможе йому на Олімпійських іграх. “Я буду повністю готовий до Олімпіади-2020. Технічно я буду готовий битися”, – казав він.

Про очікування алжирської команди розповів її тренер Бухаус Марчуд. “Ми очікуємо відмінної підготовки і відмінної програми фізичної, тактичної та психологічної підготовки від Володимира Віннікова. І різні спаринги з представниками українською збірної”, – сказав тренер.

На Олімпіаду у Токіо не потрапив боксер з Норвегії Гедемінас Міндаугас. У Сумах він зараз готується до нових поєдинків. “Тут велика кількість спортсменів, з якими можна спарингуватися. Раніше у мене був тренер з Росії, але тут у мене є більше можливостей для тренувань”, – розповів спортсмен.

Дмитро Безус з Харкова з тайського боксу перейшов у професійний. Зараз також готується у Сумах. “Це відрізняється від тієї роботи, яку ми робимо вдома. Все-таки бокс – є бокс. У кожної людини дві руки, дві ноги і кардинально нове щось дуже важко придумати. Але є якісь речі, які можна забрати з собою”, – сказав Безус.

Міжнародний збір у “Академії боксу Володимира Віннікова” триватиме два тижні. Далі алжирська збірна відправиться на Олімпіаду у Токіо.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: