Дмитра Кірюхіна обрали головою Роменської районної партійної організації ВО «Батьківщина»

17.06.2021

Сьогодні відбулася перша установча конференція новоутвореної Роменської районної партійної організації ВО «Батьківщина», головою якої одноголосно обрано Дмитра Кірюхіна – депутата Сумської обласної ради від ї партії ВО “Батьківщина”, досвідченого політика і керівника.

“Вітаємо Дмитра Євгенійовича з обранням! І щиро раді, що нашу партійну організацію очолив саме він! Впевнені, що з його обранням, наш партійний осередок ще більше зміцніє і примножить свої ряди”, – пишуть у Фейсбуці однопартійці.

На конференції були присутні голова Сумської обласної партійної оргнізації Вадим Лисий зі своїм активом, делегати з м. Ромни та Роменського району, Недригайлівщини.

Була прийнята і зачитана резолюція конференції, обговорені нагальні питання щодо розвитку нашої громади і питання щодо поліпшення роботи депутатів від політичної сили.

Вадим Лисий поставив серйозні завдання перед Роменською районною партійною організацією ВО “Батьківщина”, депутатами щодо поліпшення роботи на користь громади та її мешканців.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: