Переваги послуги з доставки квітів

18.06.2021

Традиція дарувати квіти представницям прекрасної статі з’явилася в глибині століть і протягом всієї історії людства не втрачає своєї актуальності. Квітам раді дівчата, їх мами та бабусі, не дивлячись на різницю:

в світосприйнятті;

вікових звичках;

настроях.

Любов до квітів об’єднує всіх жінок. І порада чоловікам: не варто ігнорувати цю традицію, навіть якщо ви вважаєте за краще ділові та практичні подарунки.

Дізнатися про доставку квітів, а також замовити повітряні кульки, можна на сайті flores-shop.com.ua.

Трошки історії

У романтичне середньовіччя з’явилася нова мода — відправляти квіти з посильним. Це було доречно, якщо чоловік не міг особисто піднести букет або коли хотів залишитися інкогніто. Актуальність такого подарунка збереглася дотепер. Іноді чоловік таким чином створює інтригу і підігріває інтерес, а рідше — просто проявляє увагу.

Сучасність

Сучасне життя з його швидкостями, вічної суєтою мегаполісів, загальною зайнятістю і з появою нових технологій, трансформувало відправку квітів з посильним в окремий, серйозний напрямок квіткового бізнесу. Сьогодні ви можете в разі необхідності замовити доставку букета хоч в іншу півкулю. Але навіть якщо ви полюбляєте особисто презентувати букети, це зовсім не означає, що слід ігнорувати послуги професійних флористів з компаній, що займаються доставкою квітів.

Причини популярності послуги

Доставка квітів — чудова послуга, яка дозволяє зробити сюрприз дамі і при цьому заощадити час та нерви при пошукові та виборі букета. Саме в цьому й криється причина зростання популярності послуги доставки. Набагато зручніше зробити замовлення і бути впевненим, що квіти будуть належної якості та їх буде доставлено вчасно, ніж бігати самому по численних ятках в пошуках орхідей, які відповідатимуть смаку вашої дами.

Альтернатива послузі з доставки квітів

Купуючи квіти у звичайній крамниці, ви зіткнетеся з дилемою, якою є співвідношення ціни та якості. Припустимо, ви знайшли компромісне рішення і вибрали букет, а досвідчений продавець — завжди трошки психолог, і він неодмінно знайде можливість «ненав’язливо» умовити вас додати ще кілька декоративних рослин і використає дорогу упаковку. Вартість букета при цьому зросте вдвічі.

Добре якщо квіти сподобаються дамі і не зів’януть на наступний ранок, адже атмосфера свята зберігається, поки у вазі стоїть свіжий букет. Особливо сумно виглядає зів’ялий букет нареченої, адже це може зіпсувати все торжество.

Правильний вибір

Лише професійний флорист може скласти букет з урахуванням:

відповідності різних сортів;

сезонності квітів;

їх сполучуваності між собою.

Зверніться до справжніх фахівців у квітковий магазин Studio Flores, і ви точно будете впевнені в пунктуальній доставці та свіжості квітів. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: