У Пісках відсвяткували День села

20.06.2021

З ініціативи міського голови у Роменській громаді започатковано святкування Днів села. Першим свої обійми відкрили мешканці села Піски, щоб святково, яскраво і незабутньо відзначити дату його заснування, передає Сайт Роменської міської ради. На святі були присутні жителі Роменської міської тергромади, численні гості та, звичайно ж, ті, хто народився і виріс, хто нині живе і працює тут.

19 червня на святковому майданчику було весело та гамірно. Громада та запрошені гості зібралися, щоб не тільки відсвяткувати, а й вшанувати працівників, які збагачують статок села своєю працею, представників старшого покоління, мудрих наставників.

Усіх присутніх зі святом привітав голова Роменської міської територіальної громади Олег Стогній, заступник міського голови В’ячеслав Орамець, начальник відділу культури Роменської міської ради Тетяна Баляба, староста Коржівського старостинського округу Віктор Безштанько та почесні гості.

Для своїх земляків та гостей свята працівники і аматори Коржівського будинку культури подарували святковий концерт. Мелодійні пісні,  танці, чарівні ведучі – всі намагалися показати свої найкращі таланти та дарували присутнім своє тепло та посмішки.

Протягом всього свята смачно пахло шашликами, дружно куштували польову кашу, звідусіль лунав сміх дітей, які весело стрибали на безкоштовних батутах та надувних гірках. Панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що День села – це свято єднання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
30.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині обстріляли 5 громад
30.04.2024 Найбільше диверсійно-розвідувальні групи фіксуються на Сумському напрямку — речник ДПСУ Демченко
30.04.2024 У Ромнах попрощаються із захисником Олександром Багметом
30.04.2024 На Сумщині було щонайменше два зіткнення з ДРГ
30.04.2024 У Шосткинській громаді триватиме робота з ремонту та благоустрою шкільних укриттів
30.04.2024 У Сумах за тиждень у перинатальному центрі Пресвятої Діви Марії народилось 25 дітей

Коментарі: