В Охтирці через низький пасажиропотік призупинили рух транспорту на деяких маршрутах

21.06.2021

Охтирська міська рада повідомила про зміни в організації пасажирських перевезень на літній період, а точніше призупинення руху деяких маршрутів, пише okhtyrka.net.

У зв’язку із зверненнями перевізників міста, які здійснюють пасажирські перевезення, щодо значного зменшення пасажиропотоку, що призводить до збитковості утримання деяких маршрутів, міська рада повідомляє про зміни в організації пасажирських перевезень на літній період, а саме:

до 31.07.2021 тимчасово призупинено курсування маршрутних таксі № 4 «ТЕЦ-Кардашівка (до межі міста)», № 2 «Дачний-Центр (вул. Армійська – вул. Київська)», № 20 «Дачний-речовий ринок».

До 31.07.2021 у вихідні дні (субота та неділя) не будуть курсувати автобуси № 4а «ТЕЦ-Кардашівка (до межі міста)», № 8а «Гай Шевченка-Центр (із заїздом до центрального кладовища в дні релігійних свят за окремим графіком)», № 24 «пров. Кириківський – Дачний», № 15 «Центр- вул. Широка».

До 01.07.2021 у вихідні дні (субота та неділя) не буде курсувати автобус № 6 «вул. Сумська – вул. Перемоги (кільцевий)».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: