У с. Біловод відсвяткували День села

21.06.2021

20 червня жителі та гості Роменської міської територіальної громади завітали до села Біловод, щоб відзначити і День Святої Трійці, і День села.

Для найменших мешканців свято розпочалося зі стрибків на батутах та надувних гірках, ласування цукровою ватою та попкорном. Дітлахи, також, залюбки гралися разом із професійними аніматорами Центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю ім. Кавалерідзе та Роменського міського центру соціальних служб, які підготували для малечі цікаву розважально-ігрову програму.

Подяками Виконавчого комітету Роменської міської ради були нагороджені кращі представники села, вручено пам’ятні подарункові набори місцевим військовослужбовцям ООС та учасникам бойових дій на території інших держав.

Ну і звичайно на всіх гостей свята чекав незабутній тригодинний концерт за участю талановитих виконавців. Своє тепло та запальну енергію дарували вокалісти вокально-інструментальні ансамблі Біловодського сільського будинку культури; інструментальний ансамбль учнів, інструментальний ансамбль викладачів, солісти та хореографічні колективи Біловодської дитячої музичної школи;  народні аматорські вокальні ансамблі Рогинського клубу та Роменського міського Будинку культури,  солістка Роменського центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю ім. Івана Кавалерідзе, соліст Роменського міського Будинку культури, наймолодша учасниця концерту Біловодського закладу дошкільної освіти «Сонечко» зачитала вірш «Я маленька Українка», КЗ РМР «Великобубнівський будинок культури», які представили сценку «А було колись».

Завершилося святкування запальною дискотекою та смакуванням каші.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: