Сумські студенти відзначилися на конкурсах «Миколаївськи зорі» та «Пісенний драйв»

22.06.2021

Танцювальна студія «Suzirya&Paradise» Сумського державного університету взяла участь у дистанційному конкурсі «Миколаївськи зорі», що проходив у місті Миколаєві за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Танцювальний колектив посів два перших місця у номінації «Сучасна хореографія» з постановками: «Акцент», «Будь зі мною», «Street shot out».

Журі було вражене танцювальними постановками, яку продемонструвала студія «Suzirya&Paradise», і висловили особисту подяку її керівнику Людмилі КРАМІНСЬКІЙ.

Студенти СумДУ також відзначилися вокальними перемогами. 17-20 червня у м. Очаків офлайн, за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, пройшов Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Пісенний драйв», у якому взяли участь співаки з Київської, Чернігівської, Хмельницької, Закарпатської, Житомирської, Миколаївської та інших областей.

Студентка Навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Анастасія КІЛЬДЕЙ виборола на конкурсі третє призове місце, а студентка Навчально-наукового інституту права Аліна МИКОЛЕНКО стала його переможницею, посівши перше місце.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: