У Сумах поліцейські знайшли безвісти зниклу дівчину та чоловіка, який перебував у розшуку

22.06.2021

Пізно ввечері до поліції звернулась 26-річна дівчина. Вона розповіла про те, що її 14-річна сестра пішла на прогулянку та додому не повернулась. У поліції повідомлення негайно зареєстрували та розпочали пошуки неповнолітньої.

У ході проведення першочергових розшукових заходів працівники поліції встановили коло спілкування дівчини, опитали її рідних та знайомих. І вже на ранок плідна та злагоджена робота поліцейських дала позитивний результат. Неповнолітню знайшли, весь цей час вона провела в компанії 30-річного знайомого.

Як з’ясували правоохоронці, він знаходиться в розшуку за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Чоловік, який довгий час переховувався від поліції, таки був виявлений. Тепер за скоєне він постане перед судом.

З неповнолітньою дівчиною ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду щодо недопущення такої поведінки в подальшому та передали батькам.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: