Начальник з “Електроавтотрансу” отримає штраф за неввічливість персоналу

23.06.2021

Управління захисту прав споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області склало протокол на начальника служби руху КП “Електроавтотранс” та накладе адмінштраф.

Сумчанин Олег Нестеренко написав скаргу до Держпродспоживслужби, що 28 квітня кондуктор на маршруті №7 не пускала його до тролейбусу, хоч чоловік був у масці, а в салоні була достатня кількість вільних місць. Вона штовхала і вдарила його, намагаючись вибити телефон, а водій відмовився продовжувати рух за маршрутом і змусив усіх вийти. Обурений містянин також звернувся у поліцію і у відділ транспорту Сумської міськради.

Начальник Держпродспоживслужби в Сумській області Віталій Моісеєнко повідомив, що на начальника служби руху комунального підприємства склали протокол за ст. 155 ч.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладуть адміністративний штраф за незабезпечення якісних показників обслуговування пасажирів.

Представник громадського руху урбаністів Володимир Ведмедєв порадив, якщо працівники транспорту поводяться неадекватно, ображають вас, безпідставно виганяють із салону, не повертають решту за проїзд, відмовляються везти, а вже, тим більше, якщо розпускають руки, то на місце події слід викликати поліцію і простежити, щоб усі порушення були зафіксовані в протоколі.

Потім потрібно письмово звернутися до відділу транспорту Сумської міськради. Це можна зробити і по електронній пошті за адресою transport@smr.gov.ua Крім того, слід відправити письмове звернення до Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області, де вказати на факти порушення ваших прав споживача, регульовані в тому числі правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту і правилами надання населенню послуг з перевезення міським електротранспортом. Таке звернення теж можна надіслати електронною поштою на post@dpss-sumy.gov.ua.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: