Ювел – послуги інтернет-маркетингу від досвідченої компанії

23.06.2021

На сьогоднішній день важко уявити розвиток бізнесу без просування в інтернеті. Однак, недостатньо просто створити свій сайт, наповнити його товарами або послугами – необхідно постійно його удосконалювати, привертати увагу клієнтів. Самостійно добитися бажаного результату деколи дуже складно, іноді неможливо. В такому випадку, варто звернутися за допомогою в професійне агентство, яке займається безпосередньо просуванням сайту.

Що собою являє розкрутка сайту?

Кваліфіковані фахівці компанії Ювел більше 10 років здійснюють SEO просування https://uwel.com.ua/ для торгових майданчиків і сайтів. Велика кількість разів вони доводили, що від грамотно обраних стратегій залежить ефективна розкрутка сайту. Створюється комплекс дій, які націлені на підвищення рейтингу сайту в топі найкращих пошукових запитів Google і Yandex, і тим самим, на залучення великої кількості споживачів.

Успішні проекти компанії виконуються з урахуванням виконання покрокової інструкції:

Застосовується система програмних робіт по поліпшенню дизайну інтерфейсу. Сайт повинен виділятися серед конкурентів привабливим зовнішнім виглядом і зручністю користування.

Аналізується наповнення сторінки – основний елемент для пошукової системи. Фахівці компанії складають стратегію, яка поліпшить результат діяльності клієнта.

Визначаються помилки і недоліки роботи клієнтського сайту. Знаходяться перспективи зростання, застосовуються комплексні заходи для просування майданчика.

Здійснюється позиція лояльності – цілодобова підтримка роботи майданчиків постійних клієнтів протягом певного періоду часу.

Можливе створення сайту фахівцями компанії: розробка модуля для інтернет-магазинів на Opencart, Modx, Laravel, Bitrix, реалізація верстки Landing, HTML, page for WordPress, доробка по ТЗ клієнта.

За короткий проміжок часу Seo-оптимізація показує відмінний результат. Для забезпечення успішної роботи інтернет-магазину, варто звернутися до професіоналів, ціна на послуги яких цілком прийнятна.

Які послуги надані компанією?

Робота агентства здійснюється з 2010 року. Замовляти допускається наступні послуги:

пошукова оптимізація;

реалізація контекстної реклами;

поширення реклами в соціальних мережах;

послуги копірайтингу;

надання консультацій по маркетингу;

настройка аналітики в Google analytics;

краундмаркетінг.

При виборі послуги оптимізації варто врахувати особливість продукту, який продається на торговому майданчику. Найчастіше, інтернет-магазинам не вистачає лише гідної реклами для успішної діяльності.

Компанія Uwel допоможе проект будь-якої складності зробити успішним. Серед постійних клієнтів присутні Злато, Укрзолото, МебельОк, Музлайн і багато інших. До кожного клієнта, будь-якого проекту застосовується індивідуальний підхід для досягнення кращого результату. Успішна робота сайту забезпечується в максимально стислі терміни.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: