На Сумщині представили нову очільницю психоневрологічного інтернату

24.06.2021

В.о. директора Свеського психоневрологічного інтернату призначено Оксану Чайку. Про це під час зустрічі з колективом установи повідомив заступник голови Сумської обласної ради Валерій Ісмаілов.

Як інформує офіційний сайт Сумської облради, заступник очільника обласного депутатського корпусу познайомився з трудовим колективом, оглянув умови перебування пацієнтів у закладі, поцікавився ходом вакцинації, привітав медиків з їхнім професійним святом та представив колективу нового керівника. Виконувати обов’язки директора Свеського психоневрологічного інтернату буде Оксана Чайка.

На сьогодні на повному утриманні в інтернаті проживає 175 осіб, 150 яких – з інвалідністю. Загалом заклад розрахований на 185 ліжко-місць. Тут знаходяться особи похилого віку, які втратили здатність до самообслуговування та інваліди першої й другої груп, старші за 18 років, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду.

Колективом установи створені належні умови для проживання підопічних, приділяється значна увага по створенню відповідних умов для проведення дозвілля проживаючих. На належному рівні організоване й медичне обслуговування. Тут є кабінети лікаря, маніпуляційний, стоматологічний, фізіотерапевтичний, які оснащені необхідним обладнанням. Загалом медичні послуги надають 13 медпрацівників.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
19.05.2024 Біля сервісних центрів МВС Сумщини з’являться мобільні укриття
19.05.2024 Шосткинський «Колос» поступився у першому матчі цьогорічного Чемпіонату Сумщини з футболу
19.05.2024 У Лебедині відбувся благодійний захід “Здоровій родині — здорова дитина!”
19.05.2024 Сумчанка виграла турнір з боксу в Угорщині
19.05.2024 Сумчани відзначилися на Кубку України з кінного спорту
19.05.2024 У Хотінській громаді внаслідок мінометного обстрілу поранено 64-річного чоловіка

Коментарі: