Член наглядової ради НТКУ: Зеленський – Нарцис вищого рівня

25.06.2021

Сумський політексперт з оточення екнардепа Олега Медуниці, член Наглядової ради АТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» Віктор Бобиренко назвав Президента України Володимира Зеленського “Нарцисом вищого рівня”. Таку характеристику гаранту він дав, коментуючи реакцію глави нашої держави на слова президента Російської Федерації щодо вступу України в НАТО.

“Нарцис

Зеленський так відреагував на вислів Путіна, що можливість вступу України в НАТО той з Байденом обговорив «одним мазком»:

– У США знають про моє різке до цього відношення. Тому Україну не продали.

Треба розуміти його слова так: Байден допустимо і міг обговорювати таку фігню, але ж знає про моє різке ставлення. Тому не наважився. Бо хто ж може щось у світі діяти, якщо Володимир Олександрович вже скривив з цього приводу губи?

Я ще раз повторюю: Зеленський – Нарцис вищого рівня. І коли говорить не завченими фразами – а від себе – він завжди палиться.

Тут перед ним усі прогинаються. І він переносить це на весь світ.

Бо як можна не любити, чи не боятися Вовчика? Він же ж найвеличніший лідер сучасності!

Метод управління Зеленським простий: хвалити його. А поганий той, хто називає його земляним черв’яком.

Але це не метод управління країною точно.

І біда країни у тому, що і досі 32% українців не розуміють, що нарцис у владі – справжня біда”, – написав Віктор Бобиренко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Віктор Бобиренко обраний до Наглядової ради НТКУ від громадських об’єднань та асоціацій, що діють у сфері місцевого самоврядування. Раніше він назвав Володимира Зеленського ще більш образливо –  “сучим сином”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: