12 протоколів про корупцію мера Тростянця суд об`єднав у одне провадження

25.06.2021

Тростянецький районний суд Сумської області розпочав розгляд справи про корупційні правопорушення, в яких підозрюється міський голова Тростянця Ю.А. Бова. Головує суддя О.С. Линник, пише ntgazeta.com.ua.

22 червня своєю постановою вона об’єднала усі 12 справ, що надійшли від Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України в Сумській області, в одне провадження під номером 588/1007/21.

Тростянецький міський голова обвинувачується у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, відповідальність за які передбачена частинами 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У протоколах про адміністративні правопорушення мова йде про те, що за версією особи, яка склала протоколи, міський голова м. Тростянець уклав договори з громадською організацією «Спорт Тростянеччини» в умовах реального конфлікту інтересів, і про який не повідомив відповідно до статті 28 Закону України «Про запобігання корупції». Нагадаємо, керівником ГО “Спорт Тростянеччини” є син міського голови Руслан Бова, який також є і депутатом Тростянецької міської ради.

Чергове судове засідання у цій справі призначено на 8 липня цього року на 14:00.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: