Старі меблі та сантехніка: На Шосткинщині перевірили дитячі оздоровчі табори

25.06.2021

Протягом травня-червня поточного року за участю спеціалістів Шосткинського відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шосткинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, управління освіти Шосткинської міської ради та представників сектору молоді Шосткинської міської ради, було обстежено та перевірено два позаміських дитячих оздоровчих таборів.

Під час проведених заходів були висвітлені основні питання щодо забезпеченнядотримання вимог санітарного законодавства та безпечності харчових продуктів, зокрема: їх транспортування та зберігання у спекотний період року і особливо недопущення виникнення спалахів гострих кишкових інфекцій під час оздоровчої кампанії. Також було приділено окрему увагу організації оздоровлення та відпочинку дітей та молоді у позаміських таборах в умовах адаптивного карантину.

Були визначені не вирішені питання, а саме: ремонтні роботи на харчоблоці та у спальних корпусах позаміського табору, заміна меблів та поточний ремонт кімнат, заміна сантехніки на більш сучасну тощо.

Протягом літнього оздоровчого періоду на території м. Шостки та Шосткинського району функціонуватиме 2 позаміські оздоровчі дитячі заклади, а саме: ПзОВ «Лісний» КП ШКЗ «ІМПУЛЬС» – вже добігає кінця перша відпочинкова зміна (всього заплановано 3 зміни по 18 днів), та ДОТ «СВІТЛИЙ» управління освіти Шосткинської ТГ, розпочне першу відпочинкову зміну з 01.07.2021р. (заплановано дві зміни по 14 днів).

Триває клопітка та напружена робота щодо дотримання вимог санітарного законодавства для забезпечення успішної оздоровчої кампанії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: