Коли в Сумах докладуть дорогу на вул. Боровій?

25.06.2021

Сьогодні, 25 червня, працівники КП «Шляхрембуд» завершують ремонт першої половини дороги на вул. Борова, повідомив під час брифінгу головний інженер підприємства Ігор Сидоренко.

За його словами, на сьогодні зроблено приблизно 300 м, тобто близько половини вулиці, яку почали в минулому році, помінявши на цій частині бордюри. Далі планують приступити до другої половини: теж почнуть із бордюрів. Хочуть завершити в цьому році, але все залежить від фінансування. Тротуари тут не роблять, бо тут різний рівень із дорогою. Що стосується зупинки громадського транспорту на Боровій, то все залежить від замовника – департаменту інфраструктури міста.

Мер Сум Олександр Лисенко, який приїхав подивитися на ремонт і відзвітувати перед журналістами, пообіцяв доробити і дорогу, і розглянути питання хоча б замощення зупинки, яка потопає в бруді в сезон дощів. Павільйон там ставити просто ніде. Також він пообіцяв вкотре хоча б вирівняти дорогу на вул. Глінки, по якій зараз в об’їзд пустили громадський транспорт.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: