Сумські гвардійці склали присягу на вірність українському народу

27.06.2021

26 червня  у військовій частині 3051 Національної гвардії України поповнення першого у нинішньому році призову склало військову присягу. Гвардійці сумської частини пройшли перший, один з найважливіших у житті кожного військовослужбовця священний ритуал, давши клятву ніколи не зрадити українському народові.

Гвардійці, що складали військову присягу, -юнаки із Сум та Сумської області. Для них цей день став дійсно знаковим. Позаду вони залишили місяць напружених навчань та бойової підготовки. Словом, усе те необхідне, аби загартувати їх дух та міць, силу та витривалість.

“Ще місяць тому були зовсім інші емоції та переживання. Перед складанням присяги ж особливого хвилювання не було. Була тільки упевненість у собі та певна гордість за те, що нині я присягнув на вірність українському народові”, – розповідає гвардієць Олександр Герасименко.

“За цей місяць ми стали дійсно одним цілим, ми навчилися працювати як злагоджений механізм. Головне оцю командну роботу лише зміцнити, адже нам разом виконувати завдання за призначенням, бути одним цілим, частиною великої гвардійської родини”, – говорить гвардієць Ярослав Лисенко.

“Хочу щиро привітати вас зі складанням військової присяги. Впевнений, що кожен із вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок, стане гордістю для власних батьків та ніколи не зрадить словам військової присяги”, – підкреслив у вітальному слові тимчасово виконуючий обов’язки командира частини капітан Юрій Конопацький.

Це друга присяга призову 1-2021 у військовій частині. Власне, вона й стала останньою присягою для гвардійців чергового весняного призову, що доєднатися до лав частини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
19.05.2024 Біля сервісних центрів МВС Сумщини з’являться мобільні укриття
19.05.2024 Шосткинський «Колос» поступився у першому матчі цьогорічного Чемпіонату Сумщини з футболу
19.05.2024 У Лебедині відбувся благодійний захід “Здоровій родині — здорова дитина!”
19.05.2024 Сумчанка виграла турнір з боксу в Угорщині
19.05.2024 Сумчани відзначилися на Кубку України з кінного спорту
19.05.2024 У Хотінській громаді внаслідок мінометного обстрілу поранено 64-річного чоловіка

Коментарі: